oregano

Oregano tilhører læbeblomstfamilien og er en rimelig hårdfør staude. Den bliver ca. 50 cm høj. Planten er busket og danner udløbere. Bladene er ægformede og svagt behårede. Blomsterne er lyslilla eller hvidlige, og de vokser i tætte ovale hoveder for enden af stænglerne.

Oregano er en nær slægtning til merian. Den kaldes også for vild merian. Der findes mange forskellige sorter af oregano, blandt andet græsk oregano, som gror vildt på Korsika, dværgoregano, som dufter dejligt krydret og gulbroget oregano, som er en kompakt pudedannende plante med gyldne blade. Det er bladene og blomsterknopperne, som anvendes i madlavningen.

Oregano

Sorter efter
Resultater 1 - 1 ud af 1
graesk-oregano

Græsk Oregano

Pris 10.00 DKK.

Græsk oregano er en populær flerårig krydderurt der regnes for den bedste af alle oregano sorter. Den har en kraftig, udsøgt smag. Glimrende krydderurt, bl.a. til forskellige tomatretter, og bladene bruges både friske og tørrede til eksempelvis pizza, supper eller gryderetter.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom