bravour-persille

Bravour

Pris
Pris 12.50 DKK.
1g (ca. 600 frø).
  • Beskrivelse
  • Anmeldelser

Sortnavn: Bravour.
Latinsk Navn: Petroselinum Crispum.

Beskrivelse: Bravour persille er en lav plante som producerer et fint, mørkegrønt, krøllet persille blad. Den har en stærkt aromatisk smag og passer til alle mulige retter. Er meget hårdfør og frostresistent.

Såvejledning: Forkultivering/Frilandssåning.

Forkultivering: Tidligt, så snart jorden er tjenlig til midten af juni. Vand sårillen før såning. Hold såningen fugtig. Spiretid 2-4 uger. Hvis frøene lægges i blød 2-3 døgn, spirer de hurtigere. Dæk gerne med fiberdug. Kan forspires indendørs til udplantning efter sidste frost, Kan også sås om efteråret.

Spiretid: 2-4 uger.

Spiretemperatur: 15-25°C.

Frilandssåning: Så direkte på voksestedet i april-maj. Så ikke for dybt. Hav tålmodighed. Persille spirer meget langsomt, op til 4 uger afhængigt af temperatur Kan sås indendørs i feb.-april med 5-10 frø pr potte for tidligere høst. Tag gerne et par planter indendørs og dyrk dem i krukker om efteråret.

Planteafstand cm: 02. Rækkeafstand cm: 30. Sådybde cm: 1.

Placering: Solrigt til halvskygge.

Høst: Fra midt maj til midt oktober, høst løbende.

Levetid: 2 årig.

Egenskab: Krydderurt, velegenet til frysning. kan dyrkes i drivhus under optimale forhold. Er meget hårdfør og frostresistent.

Dyrkningsråd: Trives i sol til halvskygge. Kræver dyb, porøs, humus- og næringsrig veldrænet jord med et neutralt pH på omkring 7. For at opnå den bedste spiring fryses frøene i 3-5 dage, hvorefter de lægges i lunt vand i 12 timer før de sås. Frøene kan overdækkes da mørke fremmer spiringen.

Kunder der købte dette produkt, købte også.

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 6170-0974 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom