purløg

Purløg (Allium schoenoprasum) er af løg-familien (Alliaceae), og planten er en løgdannende staude med en opret, tueformet vækst. Bladene er hule, slanke og lys grønne. Blomstringen sker i juni-juli, hvor man ser de lysviolette klokkeformede blomster sidde samlet i en endestillet og kugleformet halvskærm. Arten har sin oprindelse fra det nordøstlige Sibirien og Canada. Den er hurtigt tagt ind til dyrkning og på den måde er den spredt og naturaliseret over snart sagt alle verdens tempererede områder. Planten foretrækker en lysåben placering i en kalkrig, veldrænet og gerne mager jordbund.

Purløg

Sorter efter
Resultater 1 - 2 ud af 2
odin-purlog

Purløg

Pris 10.00 DKK.

Denne purløg er en mellemfin til grovbladet purløg der giver et højt udbytte af meget ensartet stærke oprette mørkegrønne hule blade. Selve purløgen har en mild løgsmag, som er fortrinelig til kartofler, salater, supper og æggeretter. Blomsterhoveder er runde lysviolette og kan anvendes i f.eks salater eller som spiselig pynt.

Produktdetaljer

staro-purlog

Purløg, Staro

Pris 10.00 DKK.

Staro purløg er en ekstra grovbladet sort med oprette stive blade. fremragende til såning i potter om vinteren, men også velegnet på friland. Den er endnu mørkere end alm. purløg, og med et højt udbytte. Blomsterne, der er lysviolette med runde hoveder, sidder på lange stængler, og kan anvendes i f.eks salater eller som spiselig pynt. Purløgen har en dejlig mild smag, som er velegnet til pynt på maden.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom