Sikkerhed ved betaling med kort hos Danafrø

Sikkerhed ved handel i Danafrø webshop, og information om PCI-standarden

I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til at beskæftige sig med nethandel. Dette sikrer, at du kan være tryg, når du handler i Danafrø webshop.

Vore indløsere er certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at ikke mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes. Det kan du læse mere om nedenfor.


PayPal er udviklet fra bunden af til at være en af de mest sikre måder at sende penge online. Til forskel fra andre pengeinstitutioner sendes Paypals betalinger uden at afsløre betalingsoplysninger. PayPal afslører faktisk aldrig dine betalingsoplysninger eller sælger dem til forhandlere.


Vores indløsere og betalingsgateway garanterer løbende for videreudvikling af deres betalingsløsninger, og de benytter naturligvis de nyeste webteknologier. Alle deres systemer bliver overvåget døgnet rundt, og de har et eksternt backupsystem, der sikrer, at de ikke mister vigtige informationer. Al kommunikation, der handler om penge og kortdata, er krypteret.

Det er sikkert
Betalings-transaktioner overvåges 24/7 og
vores indløsere, og betalingsgateway bruger nogle af de stærkeste datakrypteringsværktøjer, der er tilgængelige. Så når du betaler med betalingskort, deler vores indløsere og betalingsgateway aldrig dine betalingsoplysninger med vores e-butik.

 

Hvad er PCI-standarden?

Payment Card Industry Data Security Standard - i daglig tale kaldet PCI-standarden - blev indført i 2005 på initiativ af MasterCard og VISA. Målet var at hæve sikkerhedsniveauet for kortbetalinger på nettet, og at hæve sikkerheden på verdensplan. PCI-standarden definerer en lang række krav til, hvordan PBS, PayPal og andre, der udbyder betalingsløsninger, håndterer, opbevarer og transmitterer kundernes kortdata.
Både PBS,
PayPal og andre danske virksomheder, der håndterer kortdata, er underlagt PCI-standarden, og da langt størstedelen af danskernes betalingskort i dag er kombineret med VISA, gælder den nye sikkerhedsstandard også for Visa/Dankortet.

 

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom