Tilbud

Sorter efter
Resultater 1 - 6 ud af 6
fresno-chili

Fresno

Pris 5.00 DKK.

Mindst 20 frø.
Ligner meget en Jalapeno både i udseende og brug, god i salsa, syltet når den er grøn, eller velegnet til frysning efter modning.

Produktdetaljer

golden-greek-pepperoncini-peberfrugt

Golden Greek Pepperoncini

Pris 5.00 DKK.

Mindst 12 frø.
En ekstrem populær peberfrugt sort anvendt til pickles i Middelhavslandene, og ses ofte brugt hos pizzeriaer, salat barer og sandwich butikker. Denne græske Heirloom sort producerer store mængder af lækre og søde lange tynde peberfrugter, som er almindeligt at høste mens de endnu er små på 5-7cm brugt til pickles.

Produktdetaljer

honeydew-green-honningmelon2

Honeydew Green

Pris 10.00 DKK.

Honeydew meloner har længe været en af de store favoritter at dyrke over hele verden. Skallen er lysegrøn flødehvid, og frugten har tykt grønt kød. Denne variant er meget sød og saftige, og den har et højt sukkerindhold. Melonen er fantastisk at spise rå, men er også meget velegnet til smoothies.

Produktdetaljer

oregon-sugar-pod-sukker-aert

Oregon Sugar, Sukkerært

Pris 10.00 DKK.

De unge, sarte bælge høstes og spises inden ærterne udvikles fuldt ud. Bælgene bliver ganske store, 9-10 cm lange. De spises hele, friske eller let dampede. Høst dem inden bælgene begynder at blive runde. Ribbene fjernes inden dampning. Vokser langsomt. Lang høstperiode. Hvis ærterne høstes på et senere tidspunkt, kan de pilles og anvendes som almindelige marværter.

Produktdetaljer

pineapple-tomatillo

Tomatillo Pineapple

Pris 10.00 DKK.

Tomatillo Pineapple også kaldet ananaskirsebær, er en om et lille orange bær, der oftest bliver anvent til desserter og på osteborde, eller den kan laves til marmelade.

Produktdetaljer

tomatillofrø

Tomatillo Verde

Pris 10.00 DKK.

Mindst 10 frø.
Denne sort, 'Verde', er en smuk, lille frugt, der ligner en blanding mellem tomat og ananaskirsebær.det er denne sort der bruges til at lave den klassiske mexikansk salsa med.

Produktdetaljer

 

Kontakt Danafrø

Fiskervej 6

7700 Thisted

Tlf: 4255-1825 Mellem 10-14,

 

Template Design © Webdesignstudio | Danafrø © All rights reserved. | Danafrø - Fiskervej 6 - 7700 Thisted - CVR. 34167788.
 x 
Indkøbskurven er tom